avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruAcc

Activitate AlexandruAcc

Au trecut maxim 3 zile de la afisare, deci timp mai e.
Bună ziua!

În urmă cu o luna am solicitat asociației de proprietari o adeverința care sa ateste lipsa datoriilor. Am primit o notificare emisa printr un birou notarial prin care se menționa faptul ca nu se poate deoarece persoana care a solicitat adeverința are doar 50% drepturi din locuita ( nu știu cât de adevarat dpdv legal motivarea asta).
Acum, cei de la asociație au trecut la întreținere pe apartament și onorariul avocatului ( den. Asistenta juridica). Cum pot ataca dpdv legal acest abuz, întrucât nu am solicitat niciodată Asistenta juridica și nici nu am primit.
Bună seara !

Eu si prietena mea dorim achiziția unei case prin credit(prima casa sau ipotecar), însă dorim ca amândoi sa plătim 50-50 iar la achitare sa rămână la fel. Problema este ca putem face creditul pe numele ei, eu fiind angajat doar de o luna la firma pe care o am împreună cu un asociat .Exista posibilitatea unui agreement între noi pentru a fi coproprietari?
Discuție Pagubit auto
Buna seara.
Am fost lovit in trafic de catre o persoana care si-a recunoscut vina, am dorit sa ma duc la politie, am dat declaratii in care si ea si-a recunoscut vina, dar intr-un final nu a mai dorit sa coopereze si nu mi-a mai dat copie de pe cartificatul ei de inmatriculare.

Eu am urmatoarele acte ale asiguratului:
-Copie asigurare
-Copie permis
-Copie buletin
-Proces verbal in care se specifica amenda si motivul si autorizatie de reparatii

Nu a dorit sa imi lase un numar de telefon sa comunicam, si doreste sa o dau in judecata.
Exista vreo posibilitate sa pot deschide dosar de dauna daca nu am si certificatul ei de inmatriculare?
La politie a recunoscut tot si a semnat declaratia.