În urmă cu o luna am solicitat asociației de proprietari o adeverința care sa ateste lipsa datoriilor. Am primit o notificare emisa printr un birou notarial prin care se menționa faptul ca nu se poate deoarece persoana care a solicitat adeverința are doar 50% drepturi din locuita ( nu știu cât de adevarat dpdv legal motivarea asta).
Acum, cei de la asociație au trecut la întreținere pe apartament și onorariul avocatului ( den. Asistenta juridica). Cum pot ataca dpdv legal acest abuz, întrucât nu am solicitat niciodată Asistenta juridica și nici nu am primit.
Eu si prietena mea dorim achiziția unei case prin credit(prima casa sau ipotecar), însă dorim ca amândoi sa plătim 50-50 iar la achitare sa rămână la fel. Problema este ca putem face creditul pe numele ei, eu fiind angajat doar de o luna la firma pe care o am împreună cu un asociat .Exista posibilitatea unui agreement între noi pentru a fi coproprietari?
Buna seara.
Am fost lovit in trafic de catre o persoana care si-a recunoscut vina, am dorit sa ma duc la politie, am dat declaratii in care si ea si-a recunoscut vina, dar intr-un final nu a mai dorit sa coopereze si nu mi-a mai dat copie de pe cartificatul ei de inmatriculare.
Eu am urmatoarele acte ale asiguratului:
-Copie asigurare
-Copie permis
-Copie buletin
-Proces verbal in care se specifica amenda si motivul si autorizatie de reparatii
Nu a dorit sa imi lase un numar de telefon sa comunicam, si doreste sa o dau in judecata.
Exista vreo posibilitate sa pot deschide dosar de dauna daca nu am si certificatul ei de inmatriculare?
La politie a recunoscut tot si a semnat declaratia.