avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Eu si prietena mea dorim achiziția unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Eu si prietena mea dorim achiziția unei case prin ...

Bună seara !

Eu si prietena mea dorim achiziția unei case prin credit(prima casa sau ipotecar), însă dorim ca amândoi sa plătim 50-50 iar la achitare sa rămână la fel. Problema este ca putem face creditul pe numele ei, eu fiind angajat doar de o luna la firma pe care o am împreună cu un asociat .Exista posibilitatea unui agreement între noi pentru a fi coproprietari?

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament / casa pe numele a doi proprietari ioanabcr ioanabcr Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim achizitionarea unei locuinte. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Amandoi vom ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c autoturism/putem cumpara impreuna? perlutza perlutza Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Eu si prietenul meu vrem sa achizitionam o masina impreuna. Nu suntem casatoriti. Nu locuim ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pentru achiziționarea unui apartament gabrielasilv gabrielasilv Buna ziua. Impreuna cu prietenul meu am hotarat sa facem demersurile necesare pentru achiziționarea unui apartament prin credit ipotecar sau chiar prima casa. ... (vezi toată discuția)