Am avocat , dar eu in cererea de divorț si custodia si celelalte puncte care au fost in cererea am cerut cheltuilele de judecată să-mi fie plătite dar la ultima înfățișarea când sa dat hotărârea avocata ma mai întrebat odată daca mai doresc cheltuilele de judecată si am zis nu , crezând ca voi câștiga procesul si nu mai are sens sa mai cer cheltuieli . Acum as putea la apel as putea sa fac si o cerere de a recere cheltuilele deoarece eu eram convinsă ca voi câștiga si voi putea pleca cu copilul din țara si să-i ofer o creștere decenta si sa pot avea un loc de munca , Ținând cont ca tatăl nu se implica in creșterea copilului si pot zice ca voi avea nevoie de cheltuielile de judecată să-mi fie restituite deoarece am nevoie pentru creșterea minorului ? Si tatăl minorului nu sa prezentat la niciun termen de judecată , si nu sa implicat in niciun fel in creșterea minorului . multumesc anticipat
Daca am pierdut procesul pentru a cere costodia in totalitate mie ( mama) , crezând ferm convinsă ca voi câștiga ținând cont ca tatăl minorului nu se implica in creșterea lui , la ultima înfățișarea am renunțat pentru a cere cheltuielile de judecată , acum când voi face apel pot cere cheltuielile si pentru procesul care am pierdut si pentru apel ? Mulțumesc anticipat