avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate Karembeu88

Activitate Karembeu88

Răspuns la discuția Cum procedez ?
Am 1 an jumătate domnul avocat si nu ma mai sunat nimeni ... nimic nu merge mai departe. De ce ? Si cum? Ca nu mai inteleg nimic !
Discuție Acțiuni peco
Bună seara, mama mea deține și ea niște acțiuni la peco iași cum putem să procedăm să aflăm ce valoare au ?? Menționez că ele sunt din anul 1996.
Răspuns la discuția Cum procedez ?
Și condamnarea o să fie cu suspendare fiind la prima abatere? Si cand o să pot da din nou pentru permis ? Multumesc frumos de răspuns!

Sa fiti trimis in judecata si condamnat, valoarea foarte mare in aerul expirat, In urma hot. def. permisul se anuleaza.
ART. 337 c.p.
Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice
Refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere ori a instructorului auto, aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive*) se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Buna dimineața. Tata l meu a avut din 2006 până în 2017 o autorizație de taxi. Precizez ca era pfa. Anul asta a decedat. Am fost la notariat am scos certificatul de unic moștenitor deoarece sunt singur la părinți. In certificat îmi scrie asa dreptul patrimonial ce derivă din autorizația nr . Mi am făcut un.pfa nou am depus cerere de autorizație taxi si transport sa mi se ofere locul care aparținea tatălui meu . Dar degeaba cei de la primărie tot nu vor au zis ca nu se poate. Ce sa fac sa ii dau în judecată??
Buna dimineața am fost prins cu 1.20 in fiola .. am refuzat probele biologice deoarece ma m speriat nu am mai avut de a face cu politia rutieră de 5 ani de cand aveam permis. Acum am 4 luni de cand aștept un răspuns ce mi se poate întâmpla?