avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizație taxi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație taxi

Buna dimineața. Tata l meu a avut din 2006 până în 2017 o autorizație de taxi. Precizez ca era pfa. Anul asta a decedat. Am fost la notariat am scos certificatul de unic moștenitor deoarece sunt singur la părinți. In certificat îmi scrie asa dreptul patrimonial ce derivă din autorizația nr . Mi am făcut un.pfa nou am depus cerere de autorizație taxi si transport sa mi se ofere locul care aparținea tatălui meu . Dar degeaba cei de la primărie tot nu vor au zis ca nu se poate. Ce sa fac sa ii dau în judecată??

Alte discuții în legătură

Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Succesiune costyciucu costyciucu buna ziua va rog sami spuneti daca notarulla care am fost pentru ai cere sfatul in legatura cu succesiunea pe care va trebui sa o dezbatem .Inpreuna cu cei ... (vezi toată discuția)
Posibilă moștenire Dariuscosmin Dariuscosmin Buna dimineata, tatăl meu este în conflict cu cele 2 surori si doar mama lor mai este în viață, momentan tata are grijă de mama lui. (Bunicul nu are ... (vezi toată discuția)