Încă ceva si dupa v-am lăsat. Oricum ca multumesc mult pentru sprijinul dumneavoastra. Deci care ar fi șansele să pățesc eu ceva ? Si daca aveti timpul necesar puteti sa imi spuneti cam in ce perioada de timp o sa fiu chemat să dau declaratie ?
Chestia este ca la unele firme de dezmembrari te pun să le deomtezi .Cum sa ii sugerez eu asta ? Am spus si ca o plătesc ,daca il puneam sa o fure ii mai dadeam ceva si la sfarsitul conversației i-am spus că o sa caut la mine dat fiind duminică acolo unde stiam eu ca pot sa achiziționez piesa era inchis . De asta am si incercat sa il rog pe el sa imi faca rost de piesa. De unde sa stiu eu ca el vrea sa o fure ? Nu sunt din niciun clan sau ceva,nu am treaba .Ce sunt tatăl lui ca sa ii spun ce sa faca ? Pana la urma are peste 18 ani deci ar trebui să răspundă pentru ceea ce face . Nu stiu cum un prieten a putut sa declare ca eu l-am pus sa faca asta !
Si am spus ca se demontează usor ,prinsă doar in doua șuruburi si el mi-a cerut indicatii daca sunt vizibile sau sunt pe sub bara suruburile ,dar din moment ce eu am încercat să caut si la mine piesa dar era inchis . Am apelat si eu la el . Nu inteleg ce este asa gresit in chestia asta
O sa fiu solicitat sa dau o declarație dau ceva ?
Ce pot sa pățesc?
Prin aplicația messenger de pe telefon si nici nu i-am spus sa o fure ,doar am zis ca nu este greu de demontat ca are două șuruburi gandindu-ma ca daca se duce la dezmembrari sa imi faca rost o sa o demonteze el singur .
Nu ma gândeam ca o sa ajunga la asa ceva . Eu cred ca nu am vreo vina . Acum astept si parerea dumneavoastra .Multumesc anticipat !
Nu. Eu nu i-am spus asa ceva . Doar sa imi faca rost de piesa si nu am stiut ca prin acest mod o sa încerce să fac rost de ea .
Si am apelat la el pentru ca este pasionat de mașini și am crezut ca are amici care au marca de masina respectiva si nu o mai folosesc si imi putea face rost de la ei .
Sau ca stie el un parc de dezmembrari auto de unde poate sa imi cumpere piesa pentru ca el este din alta zona mult mai populata.
Am un prieten de cand am inceput facultatea si recent am văzut că am semnalizarea de la masina spartă. L-am rugat sa imi facă si mie rost de una si intr-o seara s-a dus sa fure una si l-a prins proprietarul mașinii ca încerca să demonteze acel element al mașinii. El fiind dus la secție a dat declaratie si a spus că eu l-am pus sa o fure si ca are conversatia cu noi pe telefon . Acum ma puteti ajuta ? Pățesc ceva sau o sa fiu chemat si eu la secție?