avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Activitate tudoridany

Activitate tudoridany

Va multumesc..sunt pentru prima oara pe acest site si nu stiam modul de functionare oricum va multumesc pentru raspuns care sigur imi va fi util pentru a incerca o posibilitate de rezolvare...o zi buna.
Răspuns la discuția iesire minor din tara
Multumesc frumos...
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ok e un site bun e o modalitate sa poti fi la curent cu normele legale si imbunatarirea cunostintelor despre legile judiciare si penale...insa la ce ne foloseste daca eu scriu o intrebare de o saptamana si nu raspunde nimeni...nu are relevanta.
Buna ziua am rugamintea da a ma indruma in vedera unei posibile oportunitati de a putea merge cu nepotul meu sa petrecem sarbatorile in strainatate impreuna cu membri familiei mele...Eu sunt Bunica copilului l-am crescut de la iesire din maternitate si a locuit cu mine in tot acest timp, mama lui in prezent la parasit a plecata in strainatate am incercat de multi ani sa dam de urma acesteia pentru a obtine o declaratie notariala prin care sa putem sa luam si copilul macar de sarbatori in Franta unde ne strangem toti membri familiei mele copii nepoti...copilul e pe numele fiului meu e la nume cu mine, copilul in momentul acesta locuieste cu mine...As dori sa stiu legal .exista o posibilitate daca am doar acaceptul tatalui eu ca bunica sa pot sa-mi iau nepotul cu mine in vacanta de sarbatori daca exista o procedura prin care sa pot da o declaratie in fata autoritatilor competente cu cazierul judiciar si cu bilet de avion dus intors sa pot iesi cu nepotul meu din tara fara declaratie de la mama avand in vedere ca nu se cunoaste domiciliu oaras tara in care e plecata de foarte multi ani...va rog daca exista o posibilitate binenteles conform legi as dori sa imi lasa-ti un raspuns sa pot sa fac pregatirile din timp pentru acesta vacanta de sarbatori impreuna cu nepotul meu...Va multumesc