avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Florian87

Activitate Florian87

Răspuns la discuția Conducerea cu permisul suspendat
Dumneavoastră după experiența pe care o aveți in domeniu îmi puteți spune ce s-ar putea întâmpla ?
Eu de cv vreme încerc sa le cer nr dosar și nu vor sa mi l comunice ...
Va rog din suflet dacă puteți sa îmi scrie-ți ce ar trebui sa scriu in citație cum ar trebui S-o formulez nu am mai trecut prin chesti penale de genul va rog din suflet
Pai și considerați ca asta nu iar mania pe domni care se ocupa de caz și sa poată sa îmi facă cv mai apăsat la dosar ?
Buna ziua am și eu o nelămurire am condus cu permisul suspendat mi a fost suspendat permisul pentru viteza pe autostrada pentru perioada de 3 luni la mai puțin de 2 luni am avut nevoie sa ajung la spital urgent și am fost oprit dosar penal etc am aproape 2 ani in care nu m-au solicitat la declarație nu mi-au trimis citație nimic de care ori sun la organul cu dosarul meu îmi Răspunde va sun eu când am nevoie de dumneavoastră ce trebuie sa fac va rog dacă puteți și ați mai trecut prin așa cv ajutați ma
Buna ziua am și eu o nelămurire am condus cu permisul suspendat mi a fost suspendat permisul pentru viteza pe autostrada pentru perioada de 3 luni la mai puțin de 2 luni am avut nevoie sa ajung la spital urgent și am fost oprit dosar penal etc am aproape 2 ani in care nu m-au solicitat la declarație nu mi-au trimis citație nimic de care ori sun la organul cu dosarul meu îmi Răspunde va sun eu când am nevoie de dumneavoastră ce trebuie sa fac va rog dacă puteți și ați mai trecut prin așa cv ajutați ma