avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducerea cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducerea cu permisul suspendat

Buna ziua am și eu o nelămurire am condus cu permisul suspendat mi a fost suspendat permisul pentru viteza pe autostrada pentru perioada de 3 luni la mai puțin de 2 luni am avut nevoie sa ajung la spital urgent și am fost oprit dosar penal etc am aproape 2 ani in care nu m-au solicitat la declarație nu mi-au trimis citație nimic de care ori sun la organul cu dosarul meu îmi Răspunde va sun eu când am nevoie de dumneavoastră ce trebuie sa fac va rog dacă puteți și ați mai trecut prin așa cv ajutați ma
~ Conținut șters la cerere ~
Eu de cv vreme încerc sa le cer nr dosar și nu vor sa mi l comunice ...
Dumneavoastră după experiența pe care o aveți in domeniu îmi puteți spune ce s-ar putea întâmpla ?
Puteti depune contestatie privind durata procesului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea cu permisul suspendat Florian87 Florian87 Buna ziua am și eu o nelămurire am condus cu permisul suspendat mi a fost suspendat permisul pentru viteza pe autostrada pentru perioada de 3 luni la mai ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat fliuscamarius123 fliuscamarius123 Buna ziua, am si eu o intrebare ! Am avut permisul suspendat pentru viteza pe 3 luni . Dupa terminrea dovezii de 15 zile am fost si am dat testul de ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu ... Leonte123 Leonte123 Buna seara Am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu un sfat sau părere In 2018 mi a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni pentru ... (vezi toată discuția)