avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara Am o întrebare ...poate ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara Am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu ...

Buna seara
Am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu un sfat sau părere
In 2018 mi a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni pentru viteza.
Înainte cu 6 zile sa expire cele 3 luni am condus si m a oprit poliția făcându-mi un dosar penal.
După vreo 2 săptămâni m am prezentat la Udriste pentru a mi ridica permisul luat in 2018 pentru viteza
Spre stupoarea mea mi l au dat de la ghișeu .
După 2 luni de condus am fost oprit in trafic si le am prezenat permisul si după verificări mi au spus ca nu am dreptul se a conduce ,făcându-mi un alt dosar penal
Acum as vrea sa va întreb următoarele:Pot face scoala si obține permis in alt stat de exemplu Elvetia ?
Mentionez ca nu mai locuiesc in romania si nu am de gând sa mai revin prea curând
Am cazierul curat momentan ,cele 2 dosare sunt si acum la procuror cred
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Nu puteti obtine un alt permis, trebuie sa se solutioneze dosarele penale si in functie de solutie, o sa primiti permisul inapoi sau o sa vi se anuleze.
Daca veti fi trimis in judecata, este posibil ca solutia instantei sa presupuna masuri de supraveghere si obligatii, ceea ce presupune ca o sa fie necesara prezenta dvs in Romania.
Angajati-va avocat care sa va acorde asistenta juridica si reprezentare, mai ales in situatia in care nu veti fi in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"am condus fara permis" Cosmin9090 Cosmin9090 Buna seara, Am o problema si as vrea daca se poate sa ma lamuriti cu un raspuns exact ca sa stiu ce am de facut mai departe. Am sa povestesc cele ... (vezi toată discuția)
Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Conducere fara categorie corespunzatoare ContSters489360 ContSters489360 Buna ziua. La inceputul lunii Martie 2018 am fost oprit la un control de rutina conducand un Buldoexcavator (tractor agricol). Avand doar categoria B, necesara ... (vezi toată discuția)