avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate deliutapataschiv@yahoo.com

Activitate deliutapataschiv@yahoo.com

deliutapataschiv@yahoo.com a scris:

Prin ce documente in afara de cmr se poate dovedi ca nu sa comis infractiunea de cabotaj

Doresc un raspuns mai amplu eu la control nu am avut cmr prdecesor ad vrea sa stiu sunt vinovat sau se poate face dovada in contabilitatea firmei unde am predat actele
.in instanta se pot aduce dovezi ca nu am facut cabotaj de la firma un de am predat actele in felul acesta pot contesya amenda as vrea sa stiu
Discuție Amenda cabotaj
In data de 17octombrie am luat amenda pe Spania pt ca nu am avut cmr predecesor mi-au dat 4000 euro.Acum va descriu ce a facut capul tractor din data de 13 octombrie pana pe 21 octombrie .13oct. Desc Spania.13 oct inc.Spania Am iesit din Spania pe 13oct la ora19 am decuplat remorca in Franta am cuplat alta remorca si pe data de 14 oct la ora19 am plecat spre Spania am ajuns pe 15 o tombrie in jurul orei03 .Am descarcat pe 16oct. Am incarcat pe17 oct in Spania am descarcat pe18oct.inSpania.Am mers gol 250 de km pe terotoriul Spaniei mam pus pe pauza si am incarcat in data de 20 oct tot din Spania trei incarcari intro zi .Am iesit din Spania pe data de 21oct.Ce doresc de la dv esye daca ma puteti ajuta sa- spuneti daca cei de la trafic au comis ilegalitate cand miau dat cursele.As vrea sa stiu daca am vro sansa sai dau in judecata.Vreau sa mai precizez ca fara sa aiba vrun ordin de la un executor judecatoresc miau oprit diurna si salariu eu nemai primind nici un ban pe luna noiembrie din salariu muncit in octombrie nu am semnat nimic pir si simplu miau luat bani au spus ca pt. Amenda.Amenda a fost platita pe loc .Si nu 4000 sa platit cu30% mai putin si ei au spus ca eu trbuie sa playesc 4000 as vra sa stiu au comis sau nu o ilegalitate
Prin ce documente in afara de cmr se poate dovedi ca nu sa comis infractiunea de cabotaj
Am luat o amenda de cabotaj in Spania pt.ca nu am avut ultima copie de cmr as vrea sa stiu se poate dovedi in instanta ca nu am facut cabotaj prin alte metode.Amenda e luata pe firma platindo pe loc .Acum firma mia oprit mie din bani spunand ca e vina mea poate sami opreasca bani fara o decizie judecatoreasca prin care sa se dovodeasca clar daca a fost vina mea sau a celor de la trafic care au dat cursele
.As vrea sa stiu daca exista vro alta modalitate in afara de cmr prin care sa dovedeasca ca nu am comis contraventia de cabotaj pe teritoriul Spaniei.Firma e inregistrata im Romania doar cu camionele reprezentantul legal(Patronul fiind Spaniol),Multumesc