avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda cabotaj Spania
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda cabotaj Spania

Am luat o amenda de cabotaj in Spania pt.ca nu am avut ultima copie de cmr as vrea sa stiu se poate dovedi in instanta ca nu am facut cabotaj prin alte metode.Amenda e luata pe firma platindo pe loc .Acum firma mia oprit mie din bani spunand ca e vina mea poate sami opreasca bani fara o decizie judecatoreasca prin care sa se dovodeasca clar daca a fost vina mea sau a celor de la trafic care au dat cursele
.As vrea sa stiu daca exista vro alta modalitate in afara de cmr prin care sa dovedeasca ca nu am comis contraventia de cabotaj pe teritoriul Spaniei.Firma e inregistrata im Romania doar cu camionele reprezentantul legal(Patronul fiind Spaniol),Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
deliutapataschiv@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda cabotaj deliutapataschiv@yahoo.com deliutapataschiv@yahoo.com In data de 17octombrie am luat amenda pe Spania pt ca nu am avut cmr predecesor mi-au dat 4000 euro.Acum va descriu ce a facut capul tractor din data de 13 ... (vezi toată discuția)
Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)
Accident in franta mariana ignat mariana ignat BUNA ,AM SI EU O PROBLEMA ,AM AVUT ACCIDENT IN FRANTA CU UN CAMION DE 24 DE T,ERAM PARCAT IN BANDA DE REFUGIU PENTRU A REMEDIA O PROBLEMA CU UN CAUCIUC CUM AM ... (vezi toată discuția)