avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ACCIDENT IN FRANTA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ACCIDENT IN FRANTA

BUNA ,AM SI EU O PROBLEMA ,AM AVUT ACCIDENT IN FRANTA CU UN CAMION DE 24 DE T,ERAM PARCAT IN BANDA DE REFUGIU PENTRU A REMEDIA O PROBLEMA CU UN CAUCIUC CUM AM AVUT O EXPLOZIE ,PRECIZEZ CA ERAM SEMNALIZAT DE 2 MICROBUSE CU SEMNE LUMINOASE DE LA DEPANARI ,NUMAI CE TERMINASEM LUCRUL SI UN CAMION A INTRAT DIN PLIN IN CAMIONUL MEU SOFERUL CAMIONULUI ADORMISE LA VOLAN,CEI DE LA DEPANARI MIAU LUAT CAMIONUL SI LAU TRAS LA EI IN CURTE,PENTRU CA NU MA MAI PUTEA DEPLASA CU EL ,CAMIONUL A RAMAS ACOLO PE MINE NU MA INTREBAT NIMENI DE NIMIC ,URMIND CA EU SA CAUT FIRMA DE ASIGURARII UNDE A FOST ASIGURAT ACEL CAMION ,DUPA O LUNA SI CEVA MIA FACUT EXPERTIZA SI UNDE REIESE CA REPARATIA AR FII CAM LA 50000 DE EU ,IAR FIRMA DE ASIGURARII DUPA CE TOT AM SUNAT EU ,MIA ZIS CA IMI DA 7700 DE EU ,VA DATI SEAMA PE UN CAMION MAN DIN 2001 CU REMORCA CU TOT ,PRECIZEZ CA CEL CARE MA LOVIT ERA SPANIOL SI ACCIDENTUL SA PETRECUT IN FRANTA ,EL AVEA ASIGURARE IN SPANIA .MASINA ESTE SI IN MOMENTUL DE FATA IN FRANTA ,EU AM RAMAS SI FARA MASINA SI FARA CONTRAT DIN MARTIE ASTEPT SI NU MA MAI SUNA NIMENI ,SII MAI ALES FARA NICI O VINA ,.ASTEPT UN RASPUNS DACA SE POATE .VA MULTUMESC MULT.SINT DISPERAT NU STIU CE SA MAI FAC
























































Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:12, 24 Iulie 2011
Va înțeleg disperarea si chiar este justificata! Din păcate accidentul Dvs a avut loc in Franța si francezii nu ne prea vad cu ochi buni,fapt pentru care trebuie sa va așteptați la astfel de tergiversari! Sfatul meu este sa cautati un avocat francez care sa va reprezinte, altfel veți pierde foarte mult timp si ,implicit,bani!
Succes!
AM LUAT LEGATURA CU UN AVOCAT IN FRANTA ,CARE ESTE ROMAN SI ARE DESCHIS ACOLO IN FRANTA CABINET SI DAR EA TOT IMI ZICE SA IAU LEGATURA CU CEI DE LA ASIGURARI

Chiar daca accidentul a avut loc in Franta, vinovat este un cond. auto care avea RCA in Spania, cazul se poate solutiona de aici, din Romania, potrivit directivelor europene, chiar daca [procedura este greoaie si de durata.
Contactati pe cineva familiarizat cu astfel de cazuri.
Singura solutie pt dv este sa cautati un avocat fie francez, fie roman dar care sa fie specializat in drept international si sa actionati in justitie asiguratorul RCA al celui vinovat de eveniment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara asigurare irina_iris irina_iris salutare.as vrea sa ma lumineze si pe mine cineva in problema mea....deci,conduceam o masina de spania si am facut accident din vina mea cu pagube materiale,nu ... (vezi toată discuția)
Accident in strainatate, asigurare carte verde. ionasv ionasv In data 27.02.2011 am avut un accident de masina in Franta.Masina era(ca acum e in dauna totala) inmatriculata in Romania si avea asigurare Carte ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare. ionel.marza ionel.marza buna ziua.as dori daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema.in data de 04,08,2010 am avut un accident, ma indreptam spre lugoj pe motocicleta personala ... (vezi toată discuția)