avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Activitate Tayna

Activitate Tayna

Răspuns la discuția Ieșire din indiviziune
Si daca nu se stie nimic de ei ,nu ii cunosc.Atunci cum se procedeaza?daca cumva nu ii gasesc,pot iesi din indiviziune?
Buna seara.cum se poate iesi din indiviziune daca coproprietarul este decedat.am cota parte exacta a imobilului aflat in indiviziune,cumparata cu contract.doresc iesirea din indiviziune ,deoarece m-i se cere pentru a construi pe cota parte a mea si acordul coproprietarului .multumesc.
Discuție Cota indiviza
Apar in cf acum la observatii:din conversiunea ct nr...... ,200 parte imobil.la B4 coproprietarul decedat Atunci este inscris in cf cota mea parte din imobil?poate eu inteleg altceva.
Discuție Cota indiviza
De la 2 mistenitori.tatal lor a licuit in acea casa,noi am cumparat-o,impreuna cu cota parte din teren.terenul total era de 600 mp,cota cumparata este de 200 mp.Notarul a redactat contractul de vanzare cumparare,si totul parea in regula.
Discuție Cota indiviza
Buna ziua.Am cumparat in urma cu 18 ani casa si cota parte imobil de 200 mp teren,cu contract de v.c la notar.Cota parte de 200 mp este intabulata pe un alt proprietar,care si la data tranzactiei era deja decedat,in cf apare scris :in urma unei hatarari judecatoresti din 1983.Propriu-zis eu am doar casa de 100 mp intabulata .Intrebarea mea este,daca pot intabula pe numele meu aceasta cota parte,eu platind impozit pe el in tot acest timp,Multumesc.