avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota indiviza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota indiviza

De la 2 mistenitori.tatal lor a licuit in acea casa,noi am cumparat-o,impreuna cu cota parte din teren.terenul total era de 600 mp,cota cumparata este de 200 mp.Notarul a redactat contractul de vanzare cumparare,si totul parea in regula.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:45, 15 Noiembrie 2017
Buna seara,
Pai daca e cumparata o suprafata de 200 mp atunci de ce nu o puteti intabula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune teren ipotecat marianadamacus marianadamacus Buna ziua, Am o problema complicata, si nu stiu daca pot sa o rezolv in vreun fel.Am inscrise in CF suprafata de teren de 600 mp si o casa construita in 1995. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. ... vaelo vaelo Buna ziua! Solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. Am cumparat un apartament de 30,51 mp si balcon de 4,22 mp in suprafata totala de 34,73 mp, ... (vezi toată discuția)
Instrainare cota parte indiviza teren fara acord proprietari pentru acces auto crimus crimus Proprietarul unui teren a construit pe acesta un bloc, la parter avand 2 spatii comerciale pe care si le-a pastrat pentru el. In Cartea Funciara aceste spatii ... (vezi toată discuția)