avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate Ciocoidaniela

Activitate Ciocoidaniela

Multumesc pentru raspuns, dar totusi ma intereseaza daca eu ca si angajat daca nu mai doresc sa ma intorc din CCC la angajator (chiar daca postul meu este liber si firma nu este in faliment)trebuie sa fac o cerere de demisie sau mi se incheie contractul de munca fara ca eu sa mai fac ceva??
Buna ziua, trebuie sa ma intorc la munca in 20.11.2018 (peste cateva zile mai exact) ,problema este in felul urmator in momentul cand am ramas insarcinata angajatorul s-a comportat foarte urat cu mine,am fost repartizata la alt sediu ( pe acelasi post,secretara) iar cand am intrat in concediul medical au facut in asa fel incat sa imi ingreuneze orice demers (banii ii luam cu intarziere,erau mult mai putini decat trebuia,actele de care am avut nevoie de la ei mi se dadeau cu greu,gen dupa 1_2 saptamani). Luna trecuta am luat legatura cu ei sa stiu daca mai este loc pentru mine sau nu si mi s_a spus sa revin la inceputul lunii noiembrie sa dicutam. In prima săptămână din noiembrie am sunat si de atunci ma tot amâna vino maine,vino peste 2 zile si tot asa. Cum ma sfatuiti sa procedez ca sa imi inchei socotelile cu ei? Sa imi dau demisia? Daca pur si simplu nu ma prezint pe 20.11 la munca imi vor încheia ei contractul? Mentionez k vreau sa imi caut in alta parte pentru ca este clar ca nu ma mai vor angajata la ei. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa nu am probleme in momentul in care ma voi angaja in alta parte. Scuzati povestea. O zi buna.