avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate Alexa S

Activitate Alexa S

Buna ziua.
Ma ajutati cu baza legală pt.contractele de parteneriat.?
Ma intereseaza daca, intr-un contract de parteneriat (privind organizarea unui eveniment, )unul din parteneri poate fi obligat sa achite o suma de bani (sa factureze)celuilalt partener.
Un partener este Srl , altul Ong.
Multumesc!
Buna seara.
La procedura de succesiune un minor a fost reprezentat de un curator special (document intocmit de autoritatea tutelara ).In baza succesiunii minorul a primit cota parte din cladiri si masina. Acum se doreste vanzarea masinii, si astfel curatorul este din nou solicitat sa semneze contractul de vanzare a acesteia in numele minorului, dar fara sa se faca din nou hartia de curator special. Este ok sa semneze curatorul contractul de vanzare cumparare a masinii, lunadu-se in considerarea ca-l reprezinta pe minor tot in baza documentului initial care a fost intocmit pentru succesiune, sau trebuie o noua hartie de numire a acestuia pentru procedura de vanzare a masinii? Procedura de vanzare nu se deruleaza la notar .
Multumesc!
Multumesc. ma gandeam chiar si la 9329?
Buna seara!
Care este cel mai potrivit cod caen pentru un SRL care desfasoara ca activitate principala organizare de proiecte, evenimente culturale?
Multumesc!