avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN organizare de evenimente culturale
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN organizare de evenimente culturale

Buna seara!
Care este cel mai potrivit cod caen pentru un SRL care desfasoara ca activitate principala organizare de proiecte, evenimente culturale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexa S , utilizator 20:42, 16 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CAEN 9002 Activitati suport pentru interpretare artistica (spectacole)
Aceasta clasa include:
-activitati suport pentru interpretarea artistica, pentru organizarea in direct de spectacole teatrale, concerte, spectacole de opera sau balet si alte productii scenice:
-activitati ale regizorilor, producatorilor, designerilor si constructorilor de decoruri, masinistilor, inginerilorde sunet si lumini, etc.
Aceasta clasa include de asemenea activitatile producatorilor sau organizatorilor de evenimente artistice transmise în direct, cu sau fara facilitati aferente.

Aceasta clasa exclude:
-activitati ale personalului teatral sau activitati ale agentilor sau agentiilor artistice, vezi cod CAEN 7490
-activitati de casting, vezi cod CAEN 7810
Multumesc. ma gandeam chiar si la 9329?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen organizare concerte scay24live scay24live 7312 Servicii de reprezentare media Acest cod caen ofera posibilitatea de va Organiza eveniment: concert spectacole ? da dau nu daca nu ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Activitati cod caen 9004 saragosa saragosa Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu o descriere exacta a acestui cod CAEN? Ce activitati sunt incluse in \\"gestionarea salilor de spectacole\\" ? Osciez ... (vezi toată discuția)
Cod caen georgehc georgehc Buna ziua, Infiintez un SRL prin care imi voi propune achizitionarea de consumabile si accesorii necesare in institutiile de spectacole ( prin SEAP). Ma ... (vezi toată discuția)