avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN organizare concerte
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN organizare concerte

7312 Servicii de reprezentare media

Acest cod caen ofera posibilitatea de va Organiza eveniment: concert spectacole ?
da dau nu daca nu ce cod caen ofera posibilitatea de a organiza concert sau spectacole de divertisment culturale ...
cu SRL -d
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 12 Octombrie 2018

Activitati suport pentru interpretare artistica (spectacole) 9002

Aceasta clasa include:
-activitati suport pentru interpretarea artistica, pentru organizarea in direct de spectacole teatrale, concerte, spectacole de opera sau balet si alte productii scenice:
-activitati ale regizorilor, producatorilor, designerilor si constructorilor de decoruri, masinistilor, inginerilor de sunet si lumini, etc.
Aceasta clasa include de asemenea activitatile producatorilor sau organizatorilor de evenimente artistice transmise in direct, cu sau fara facilitati aferente.

Aceasta clasa exclude:
-activitati ale personalului teatral sau activitati ale agentilor sau agentiilor artistice, vezi 7490 -activitati de casting, vezi 7810

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen organizare de evenimente culturale Alexa S Alexa S Buna seara! Care este cel mai potrivit cod caen pentru un SRL care desfasoara ca activitate principala organizare de proiecte, evenimente ... (vezi toată discuția)
Activitati cod caen 9004 saragosa saragosa Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu o descriere exacta a acestui cod CAEN? Ce activitati sunt incluse in \\"gestionarea salilor de spectacole\\" ? Osciez ... (vezi toată discuția)
Cod caen georgehc georgehc Buna ziua, Infiintez un SRL prin care imi voi propune achizitionarea de consumabile si accesorii necesare in institutiile de spectacole ( prin SEAP). Ma ... (vezi toată discuția)