avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta423

Activitate Nicoleta423

Răspuns la discuția Parasire de domiciliu
Ma gandeam ca daca plec la parinti pentru ca in alta parte nu am unde si ei ma sustin, sa nu vina dupa mine sa imi ia fata fortat inapoi. Am inteles ca dupa ce plec de la el sa inaintez si cererea de divort dar daca pana atunci imi ia fortat copilul la el??
Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mune cineva daca se poate... Nu ma mai inteleg deloc cu sotul meu, mereu imi zice sa plec de acasa ( casa fiind data de parintii lui cu acte noua), sa ma duc la parinti mei. Problema este ca nu stiu cum sa procedez avand si o fetita de 2 ani jumatate. Cand vroiam sa plec pentru ca asa imi zicea nu imi datea voie sa iau si fata cu mine. Cum pot face sa plec fara sa ma bage la abandon de domiciliu. Nici nu putem ajunge la un acord comun. El vrea sa ma alunge si sa pastreze fata. Daca eu plec pot face o cerere undeva precum ca ma alungat ca apoi sa iau fetita la mine? Eu nu mai suport certurile jicnirile si batatea lui de joc. El ma santajeaza ca imi ia fata. El mereu imi zice sa plec si sa las fata la el. Cum pot sa fac? Sunt disperata! Mia zis de foarte multe ori sa imi fac bagajul si sa plec dar fara fetita. As putea sa plec cu fetita cand nu e el acasa dar nu vreau scandal ca el este o fire vulcanica.Va rog sa imi dati un sfat! Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Luare in spatiu
Va multumesc pentru raspuns!
Discuție Luare in spatiu
Buna ziua,daca am locuinta la tara pe numele meu ma poate lua cineva din oras in spatiu? Doresc sa imi dau copilul la cresa iar una dintre condiții este sa avem domiciliul in oras. Va multumesc si aștept radpunsul dumneavoastra