avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luare in spatiu

Buna ziua,daca am locuinta la tara pe numele meu ma poate lua cineva din oras in spatiu? Doresc sa imi dau copilul la cresa iar una dintre condiții este sa avem domiciliul in oras. Va multumesc si aștept radpunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 13:27, 1 Iunie 2019
faptul ca aveti o locuinta pe numele Dvs., nu va impiedica sa va mutati sau sa fiti luata in spatiu intr-o alta locatie.
Va multumesc pentru raspuns!
cu placere! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț și tutela copil Catalina berbec Catalina berbec Doresc sa divortez având un copil de 1 an . Am domiciliul la soțul ,dacă eu părăsesc domiciliu cu copilul exista posibilitatea sa ii fie încredințat lui ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului dalina chira dalina chira BUNA ZIUA AM O FETITA IN VARSTA DE 5 ANI CU BARBATUL CU CARE NU AM FOST CASATORITA NICIODATA FETITA ESTE PE NUMELE MEU CU LINIE IN CERTIFICATUL DE NASTERE LA ... (vezi toată discuția)