avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul copilului

BUNA ZIUA AM O FETITA IN VARSTA DE 5 ANI CU BARBATUL CU CARE NU AM FOST CASATORITA NICIODATA FETITA ESTE PE NUMELE MEU CU LINIE IN CERTIFICATUL DE NASTERE LA TATA. FETITA A STAT IN GRIJA PARINTILOR LUI 1 AN CONTRA COST AM DOVEZI COMISIONELE BANILOR TRIMISI ACCESTORA EU AM VENIT IN TARA SI VREAU SA IAU FETITA CU MN IN STRAINATATE MA POATE OPRI ACCESTIA ??SI EU DIN RESPECT LAS FETITA SA ISI VIZITEZE ASA ZISI BUNICI DAR PROBLEMA ESTE CA EI FAC FIGURI CAND TREBUIE SA MIO ADUCA ACASA SI IMI INVATA FETITA SA NU VINA LA MN AU UN MEDIU DE TRAI ORIBIL FETITA A INVATAT UN VOCABULAR NEADECVAT DE LA EI TATAL SE JOACA LA JOCURIILE DE NOROC ESTE DEPENDENT AU O LOCUINTA SOCIALA NU MUNCESC NICI UNU CE SE POATE INTAMPLA POT SA IMI IA FETITA
Cel mai recent răspuns: dalina chira , utilizator 19:58, 22 Decembrie 2019
@dalina, nu mai scrieti cu majuscule.
Va puteti lua copilul in strainatate, nu aveti nevoie de acordul nimanui. Anuntati-i dupa ce va mutati, altfel, tatal va poate impiedica, recunoscand-o.
Va multumesc frumos ptr raspuns dar nu mai este timp de impiedica ca eu luni plec va multumesc sarbatori fericite
imi pare rau sa va deranjez din nou dar nu cred ca ati inteles intrebarea mea ,el nu este trecut ca tata nicaieri si nici in certificatul de nastere nu figureaza nicaier si nu are nici o dovada ca este copilul lui si atunci pe cine sa recunoasca ?
Cred ca dumneavoastră nu ați înțeles răspunsul. Nu contează ca nu e trecut în certificat, tatăl poate oricând sa recunoască copilul și sa fie trecut în certificat. Nu puteți face nimic sa împiedicați asta dacă își va dori. Nu tine de dumneavoastră.
pe ce baza isi recunoaste el copilul ?si cine ma obliga pe mine sa imi car copilul la 5 ani prin tribunale si prin teste adn unde sunt drepturiile mamei ?

Alte discuții în legătură

Copil in afara casat. maryapopescu maryapopescu Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa nasc undeva pe la sf. de an. Problema este ca nu vreau ca micuta mea sa fie trecuta pe numele lui, noi nu suntem ... (vezi toată discuția)
Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii tmac tmac Buna ziua! Sunt tatal unei fetite - in conditii mai speciale... Inca dinainte de a se naste fetita, mama ei si barbatul la care locuia hotarisera sa declare ... (vezi toată discuția)