Buna ziua, nu am consultat proiectul de constructii, pentru ca nu am acces la el. De unde pot face rost de el? Banuiesc ca ar trebui sa se afle la dezvoltatorul care a construit imobilul sau la primarie. Nu cred ca este incadrat ca spatiu de trecere deoarece toate locurile din vecinatate au destinatia de loc de parcare iar caile de acces sunt amplasate separat.
Buna ziua,
doresc sa stiu daca este nevoie sa obtin autorizatie de constructie pentru a inchide un spatiu aflat in continuarea unui loc de parcare la parterul unui imobil nou (atat spatiul pe care doresc sa il inchid cat si locul de parcare sunt in proprietatea mea) Spatiul este incadrat de doi stalpi de rezistenta ai imobilului dar lucrarea nu va afecta acesti stalpi ci se va construi intre acesti stalpi pe suprafata in proprietate personala. Din cate am citit, confrom Legii nr. 50/1991 se pot executa fara autorizatie de construire lucrarile care nu modifica structura de rezistenta, caracteristicile initiale ale constructiilor sau aspectul arhitectural al acestora. Precizez ca in releveu spatiul suplimentar este trecut ca boxa. Eu consider ca nu este necesara autorizatie de constructie in acest caz insa doresc o opinie avizata de aceea va rog sa imi spuneti daca este necesara autorizatie de constructie in acest caz?
Va multumesc anticipat pentru raspuns! Cu stima, A. Radu