avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate Maria161330

Activitate Maria161330

Răspuns la discuția Jigniri minori
] Am vorbit deja cu un psiholog, ne asteapta luni. Copilul are 16 ani, dar au afectat o vorbele spuse de el.

Are program de vizita, dar nu se vede cu minora decat o data pe an sau la doi ani, acum de cand a crescut, ca nu are timp, are alta familie si nu uita sa-i spuna mereu treaba asta, vorbeau pe fb si pe whatsapp mai des. L am blocat peste tot acum.
nu l-am mai sunat si nici nu ii voi raspunde daca ma suna el, doar ca atunci la nervi a fost primul lucru pe care mi am dorit sa l fac, sa-l sun si sa-l intreb cum isi permite sa trimita mesaje copilului. De ce nu mi le-a trimis mie?

Discuție Jigniri minori
Va rog sa ma ajutati, sa-mi spuneti unde ma pot adresa?I am deschis proces de majorare pensie de intretinere fostului sot, dupa 11 ani. Si pentru ca am indraznit sa l deranjez i a dat copilului minor foarte multe mesaje cu jigniri la adresa ei si a mea. Copilul era la scoala, a inceput sa planga, a suferit traume psihice, emotionale si nu vreau sa l las nepedepsit. Eu l am sunat in disperare sa vorbesc cu el, nu imi raspunde. Multumesc