avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Jigniri minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Jigniri minori

Va rog sa ma ajutati, sa-mi spuneti unde ma pot adresa?I am deschis proces de majorare pensie de intretinere fostului sot, dupa 11 ani. Si pentru ca am indraznit sa l deranjez i a dat copilului minor foarte multe mesaje cu jigniri la adresa ei si a mea. Copilul era la scoala, a inceput sa planga, a suferit traume psihice, emotionale si nu vreau sa l las nepedepsit. Eu l am sunat in disperare sa vorbesc cu el, nu imi raspunde. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Maria161330, utilizator
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 16:56, 19 Noiembrie 2017
Pai, urgent, cu minora...la psiholog! Ca sa se refaca...dupa trauma. Dupa aia, daca tot ati apreciat cat e de grav, va puteti gandi si la pedepsire. Interesul superior al minorei este sa-si revina din trauma si nicidecum acela de a-l pedepsi pe tac-sau.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
asaofi, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu il mai sunati, este exact tipul de reactie pe care il asteapta de la dumneavoastra, e ceea ce il satisface. Si oricum nu aveti ce discuta sau nu aveti cum rationa cu un om care isi jigneste propriul copil.
Anuntati Protectia Copilului, schimbati numarul de telefon al minorei iar daca are program de vizita va sfatuiesc sa deschideti actiune sa il restrangeti.
Ideea de a merge cu copilul la psiholog nu e rea. Unu pentru ca ajuta minora sa gestioneze in mod functional ceea ce s-a intamplat si inteleaga ca nu e vorba despre ea, doi pentru ca va poate ajuta mai incolo cand e posibil ca dupa ce a speriat copilul tatal sa vina sa o ia la programul de vizita iar copila in mod firesc sa refuze.
] Am vorbit deja cu un psiholog, ne asteapta luni. Copilul are 16 ani, dar au afectat o vorbele spuse de el.

Are program de vizita, dar nu se vede cu minora decat o data pe an sau la doi ani, acum de cand a crescut, ca nu are timp, are alta familie si nu uita sa-i spuna mereu treaba asta, vorbeau pe fb si pe whatsapp mai des. L am blocat peste tot acum.
nu l-am mai sunat si nici nu ii voi raspunde daca ma suna el, doar ca atunci la nervi a fost primul lucru pe care mi am dorit sa l fac, sa-l sun si sa-l intreb cum isi permite sa trimita mesaje copilului. De ce nu mi le-a trimis mie?

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Bietul copil.
Imi pare tare rau pentru situatia in care va aflati.
E bine ca l-ati blocat peste tot.
Personal, in situatia dumneavoastra l-as da in judecata ca sa plateasca si psihologul la care copilul a mers dupa interactiunea cu el.
Pe ce temei, when? vreun articol, ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă dacă refuz să mai dau copilul în vizită la domiciliul tatălui? acesta nu plătește pensia de întreținere și nu are condiții bune de locuit CaradeanuMihaela CaradeanuMihaela Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fostul meu soț ma tot agasează cu mesaje care nu ... MariaRobu MariaRobu Bună ziua! Fostul meu soț ma tot agasează cu mesaje care nu au legătură cu copilul, cu întrebări legate de viata mea personala sau cu jigniri la adresa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de ... blakkiss blakkiss buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de 13 ani, avem scris in actele de divort custodie comuna, platesc pensie alimentara. baiatul are ... (vezi toată discuția)