avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Fostul meu soț ma tot agasează cu mesaje ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Fostul meu soț ma tot agasează cu mesaje care nu ...

Bună ziua! Fostul meu soț ma tot agasează cu mesaje care nu au legătură cu copilul, cu întrebări legate de viata mea personala sau cu jigniri la adresa actualului meu partener! Ce pot face din punct de vedere legal? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:05, 16 Noiembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Blocati-l sau schimbati-va numarul.
În programul de vizita am specificat faptul ca îl poate suna pe cel mic

raluk0207 a scris:

Blocati-l sau schimbati-va numarul.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
raspundeti doar cand i-l dati pe copil la tel.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puneti i in vedere in scris ca daca excede cadrul legal stabilit de interactiune cu copilul veti inchide sau nu ii veti raspunde la atacuri. In functie de continutul mesajelor se poate depune plangere pentru hartuire sau ordin de protectie. Inregistrati cu un alt telefon interactiunile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri minori Maria161330 Maria161330 Va rog sa ma ajutati, sa-mi spuneti unde ma pot adresa?I am deschis proces de majorare pensie de intretinere fostului sot, dupa 11 ani. Si pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Sătulă până peste cap de fostul soț Enache Ana Enache Ana Buna seara am divorțat în 2014 am o fetita de 5 ani la divort sa stabilit ca copilu sa locuiască la mine custodie comună pensie alimentară 250 lei el nu ... (vezi toată discuția)
Defăimare continuă din partea fostului soț: cum îl pot face să înceteze? Emma_amb Emma_amb Buna ziua, am o fetita de 8 ani pe care o cresc 99% singura, tatal nefiind implicat deloc in primii ani de viata ai copilului, nici cu educatie, nici pe plan ... (vezi toată discuția)