Buna ziua, as dori sa-mi spuneti care este procedura in cazul in care imi preschimb permisul de conducere cu unul din UK (sunt in curs de angajare acolo si am nevoie de el preschimbat), iar dupa procesul din Ro hotararea definitiva ramane cu suspendarea dreptului de a conduce, trebuie sa predau permisul englezesc aici in Ro? Va rog un raspuns!
Buna ziua, as dori sa-mi spuneti care este procedura in cazul in care imi preschimb permisul de conducere cu unul din UK (sunt in curs de angajare acolo si am nevoie de el preschimbat), iar dupa procesul din Ro hotararea definitiva ramane cu suspendarea dreptului de a conduce, trebuie sa predau permisul englezesc aici in Ro?
Buna ziua, as dori sa-mi spuneti care este procedura in cazul in care imi preschimb permisul de conducere cu unul din UK (sunt in curs de angajare acolo si am nevoie de el preschimbat), iar dupa procesul din Ro hotararea definitiva ramane cu suspendarea dreptului de a conduce, trebuie sa predau permisul englezesc aici in Ro?
Buna ziua, am permisul de conducere suspendat, am facut contestatie impotriva PV in termen si mi l-am recuperat (temporar) pana la hotararea judecatoreasca definitiva, care, cel mai probabil imi va fi nefavorabila din lipsa de dovezi concludente. Nu am primit inca nicio instiintare de la judecatorie privind intampinarea formulate de politie si data fixarii primului termen de judecata. Daca fac o adresa judecatoriei respective ca imi retrag plangerea, pot sa merg la politie cu copia acesteia avand nr de inregistrare a judecatoriei pentru a preda permisul imediat (poate incepe executarea termenului de suspendare imediat ce l-am predat?) sau trebuie sa astept pana la data primului termen stabilit cand se va lua act de adresa depusa si o sa specifice judecatoria termenul pana la care trebuie predat? Multumesc.