avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Activitate Carsofschi Laura

Activitate Carsofschi Laura

Răspuns la discuția recuperare salarii
Akta cale in afara de aceasta nu exista ? Nu exista nici o lege care sa il oblige sa achite datoriile restante catre salariati ? Firma functioneaza in continuare are salariati care sunt platiti la zi.... Fondul de garantare al salariilor e dificil pentru ca administratorul nu doreste sa faca acest lucru! Pot sa l dau in judecata ? Multumesc anticipat de raspuns.
Buna ziua !
In luna mai 2017 am incetat raporturile de angajare prin demisie cu o firma care in ianuarie 2017 si-a declarat insolventa.
La momentul la care am plecat eu aveam 3 salarii restante de recuperat. Desi am incercat pe cai amiabile sa ii recuperez nici in ziua de astazi nu am primit nimic.
In luna octombrie mi s a propus prin mail de catre angajatorul meu fost sa recuperez sumele in doua transe noiembrie si decembrie dar de la acel moment nu mi a mai raspuns la nici un mail.
Ce pot face sa imi recuperez banii ?
Societatea detine 2 hoteluri desi este in insolventa....unul la mare unul la munte. Executorul sindic mi a dat in scris oficial ca ei nu au ce face ca doar sunt observatori siu ca trebuie sa vb direct cu fostul angajator.,

Ce ma sfatuiti sa fac ?