Buna ziua !
In luna mai 2017 am incetat raporturile de angajare prin demisie cu o firma care in ianuarie 2017 si-a declarat insolventa.
La momentul la care am plecat eu aveam 3 salarii restante de recuperat. Desi am incercat pe cai amiabile sa ii recuperez nici in ziua de astazi nu am primit nimic.
In luna octombrie mi s a propus prin mail de catre angajatorul meu fost sa recuperez sumele in doua transe noiembrie si decembrie dar de la acel moment nu mi a mai raspuns la nici un mail.
Ce pot face sa imi recuperez banii ?
Societatea detine 2 hoteluri desi este in insolventa....unul la mare unul la munte. Executorul sindic mi a dat in scris oficial ca ei nu au ce face ca doar sunt observatori siu ca trebuie sa vb direct cu fostul angajator.,
Akta cale in afara de aceasta nu exista ? Nu exista nici o lege care sa il oblige sa achite datoriile restante catre salariati ? Firma functioneaza in continuare are salariati care sunt platiti la zi.... Fondul de garantare al salariilor e dificil pentru ca administratorul nu doreste sa faca acest lucru! Pot sa l dau in judecata ? Multumesc anticipat de raspuns.