avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii

Buna ziua !
In luna mai 2017 am incetat raporturile de angajare prin demisie cu o firma care in ianuarie 2017 si-a declarat insolventa.
La momentul la care am plecat eu aveam 3 salarii restante de recuperat. Desi am incercat pe cai amiabile sa ii recuperez nici in ziua de astazi nu am primit nimic.
In luna octombrie mi s a propus prin mail de catre angajatorul meu fost sa recuperez sumele in doua transe noiembrie si decembrie dar de la acel moment nu mi a mai raspuns la nici un mail.
Ce pot face sa imi recuperez banii ?
Societatea detine 2 hoteluri desi este in insolventa....unul la mare unul la munte. Executorul sindic mi a dat in scris oficial ca ei nu au ce face ca doar sunt observatori siu ca trebuie sa vb direct cu fostul angajator.,

Ce ma sfatuiti sa fac ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Carsofschi Laura, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 17 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Recuperarea salariilor restante de la o firma in insolventa
www.avocatnet.ro/articol_248...
Akta cale in afara de aceasta nu exista ? Nu exista nici o lege care sa il oblige sa achite datoriile restante catre salariati ? Firma functioneaza in continuare are salariati care sunt platiti la zi.... Fondul de garantare al salariilor e dificil pentru ca administratorul nu doreste sa faca acest lucru! Pot sa l dau in judecata ? Multumesc anticipat de raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca functioneaza, atunci puteti sesiza ITM-ul si/sau apela la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat-angajator - neplată drepturi salariale amygos_sm amygos_sm Lucrez la un patron italian cu circa 800 angajati,care din decembrie 2017 a intrat in insolventa. Incepand cu 1 martie 2018 nu a mai platit salariile decat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la firma rududoo rududoo In luna martie a.c. am iesit la pensie pentru limita de varsta. Firma la care lucrez nu mi-a mai platit salariile din luna noiembrie 2014. Normal la momentul ... (vezi toată discuția)
Situatie dezamagitoare - salarii nerecuperate - schimbare denumire firma babushka1 babushka1 Buna seara, Va expun urmatoarea stare de fapt, pentru care va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu un sfat: - in luna septembrie compania la care am ... (vezi toată discuția)