avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate sombreros

Activitate sombreros

Va multumesc ptr raspuns! Va rog, mai clarificati-mi ceva. Sa inteleg ca trebuie sa fac o cerere pe care sa o dau eu personal angajatorului fostului sot? Sau trebuie sa o faca executorul si sa o trimita tot el? Mentionez ca executorul a fost cel care a indicat conturile sale, in somatia trimisa fostului sot, desi eu i-am furnizat nr meu de cont. Fostul sot trebuie sa plateasca pensia alimentara datorata din aprilie 2016 pana in prezent plus pensia din momentul prezent.. Plata din 16 noiembrie, prima totodata, reprezinta pensia alimentara ptr luna in curs, sau datorata ptr anul trecut? Si daca e ptr anul trecut, nu ar trebui sa se adune si cu cea din prezent? Dar banii cu titlu de pensie alimentara care au intrat in contul executorului cum ii mai recuperez?
Sa inteleg ca pensia alimentara datorata din 2016 pana in prezent trebuie sa treaca in contul executorului doar ptr ca e ceva din trecut?
Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost retrasa din salariul tatalui copilului meu de acum 3 zile si a intrat in contul executorului. Executorul nu a dat nici un semn de viata pana acum. Asta inseamna ca de acum inainte trebuie sa stau la mila executorului sa imi vireze el banii si sa perceapa comisioane ptr asta? Cum pot face ca pensia alimentara sa fie virata pe contul meu, si nu al executorului? Va multumesc anticipat ptr raspuns.