avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate angajatprivat

Activitate angajatprivat

Răspuns la discuția Desființare post
Exista criterii de evaluare in baza carora suntem evaluate anual
Discuție Calcul salarial
Am o situatie: Reincepere activitate dupa concediu crestere copil cu data de 01.01.2020.Concediu medical cod 06 in perioada 27-31.01.2020.Pe adeverința primită de la agenția pentru plăți sociale apare venitul net. La calculul salarial din cate stiu se face baza din venitul brut si mie mi-au calculat in functie de venitul net trecut pe adeverința. Cum se procedează corect?
As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care se desființează un post?Pe ce criterii se alege persoana care va fi concediata tinand cont ca in firma exista 3 posturi similare in organigrama si se dorește desființarea unuia dintre ele?
Răspuns la discuția Scolarizare la locul de munca
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

angajatprivat a scris:

Buna ziua,
Am si eu o intrebare:Daca refuz o scolarizare care nu are ca obiect aria mea de activitate,eu fiind functionar economic si aceasta scolarizare se face pentru un alt departament,mai exact ,o scolarizare care se face pentru casieri, poate constitui abatere disciplinara?

Buna ziua,
Am si eu o intrebare:Daca refuz o scolarizare care nu are ca obiect aria mea de activitate,eu fiind functionar economic si aceasta scolarizare se face pentru un alt departament,mai exact ,o scolarizare care se face pentru casieri, poate constitui abatere disciplinara?
Răspuns la discuția Anexa fisa postului
Va multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Anexa fisa postului
Aceasta anexa a fisei postului mi-a fost inmanata spre semnare fara ca ea sa fie semnata intai de angajator.Cine semneaza primul,nu angajatorul?Nu are nici un numar de inregistrare ci efectiv textul :"La solicitarea superiorilor ierarhici ,trebuie sa indeplineasca activitati specifice si sa ofere suport si in celelalte departamente ale magazinului,in special departamentele:Case,Servicii clienti".
Va multumesc anticipat!
Sunt angajata de 2 si 4luni in cadrul unei multinaționale avand functia de "Functionar economic",activiate pe care o desfasor in cadrul unui birou.De cateva luni mi s-a solicitat verbal sa ajut intr-un alt departament,mai exact sa fac lucruri pe care le face un casier.Am refuzat acest lucru motivand faptul ca nu mi s-a specificat acest lucru in fisa postului.De cateva zile am primit o anexa la fisa postului in care mi se spune ca :"La solicitarea superiorilor ierarhici ,trebuie sa indeplineasca activitati specifice si sa ofere suport si in celelalte departamente ale magazinului,in special departamentele:Case,Servicii clienti".Este legal acest lucru,tinand cont ca aceste atributii suplimentare ar schimba felul muncii?Eu o sa refuz semnarea acestei anexe la fisa postului.Poate fi considerat acest refuz o abatere disciplinară?
Multumesc anticipat!