avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scolarizare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scolarizare la locul de munca

Buna ziua,
Am si eu o intrebare:Daca refuz o scolarizare care nu are ca obiect aria mea de activitate,eu fiind functionar economic si aceasta scolarizare se face pentru un alt departament,mai exact ,o scolarizare care se face pentru casieri, poate constitui abatere disciplinara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 23 Aprilie 2018
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

angajatprivat a scris:

Buna ziua,
Am si eu o intrebare:Daca refuz o scolarizare care nu are ca obiect aria mea de activitate,eu fiind functionar economic si aceasta scolarizare se face pentru un alt departament,mai exact ,o scolarizare care se face pentru casieri, poate constitui abatere disciplinara?

Numai daca exista prevazuta ca abatere disciplinara in reg.intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu conform postului ocupat ContSters268171 ContSters268171 Buna dimineata, ma aflu intr-o situatie ingrata: de curand la societatea la care lucrez s-a adus o instalatie automatizata de ambalat produsul x in saci de 25 ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara HozaAna HozaAna Buna ziua, Poate fi considerata o abatere disciplinara grava care se poate sanctiona cu retrogradarea din functie si micsorarea salariului sau chiar cu ... (vezi toată discuția)
Refuzul unui salariat de a semna documente de luare la cunostinta Tatu M Tatu M Sunt angajat ca inspector intr-o institutie de stat si am un coleg care nu doreste sa semneze documente de luare la cunostinta. Exista un termen legal de ... (vezi toată discuția)