Buna ziua,
Poate fi considerata o abatere disciplinara grava care se poate sanctiona cu retrogradarea din functie si micsorarea salariului sau chiar cu desfacerea CIM,faptul ca am pus-o pe colega mea de birou(noi fiind monitorizate permanent),sa se uite la coloana mea timp de 1-2 minute,
pentru ca m- a durea foarte tare?????????????/
Mentionez ca acest fapt nu aduce prejudicii imaginii firmei , deoarece ne desfasuram activitatea intr-un birou in care numai noi doua avem acces!!!!!!!!
Va multumesc!
#-o
Depinde de ce este prevazut in reg.intern al angajatorului referitor la aceasta situatie ... parerea mea este ca asa ceva nu poate constitui o abatere disciplinara.
va multumesc!
in roi nu se precizeaza si nici nu se face referire la acest aspect,clar,
dar se stipuleaza sa nu aducem prin comportamentul nostru prejudicii imaginei firmei,
sa nu mancam la locul de munca,
sa nu vorbim la telefon ,
dar noi desfasurandu-ne activitatea intr-un birou nu am adus nici un prejudiciu nici activitatii noastre conform fisei postului si nici firmei!
In Convocare se specifica:" in intervalul orar 13-14 ati aut un comp[ortament neadecvat impreuna cu colega de birou, prin faptul ca v-ati etalat una celeilalte diverse parti ale corpului"
Mentionez ca acest gest a durat un minut sau doua,
dar nu m-am dezbracat si eram cu fata la camera de luat vederi, nu cu coloana!
va multumesc!