avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate AlexMti

Activitate AlexMti

Asa este. Nu m-am angajat sa inghit si sa accept nesimtirea lui.. Am fost mințit la interviu, am fost mințit in legatura cu salariul...nu este ok.. s3riouss a scris:

Imi cer scuze ca deviez de la subiect, dar dumneavoastra domnule Attila ce propuneti? Sa stea si sa fie umilit de patron, sa fie platit pe 8 ore cand lucreaza 12... imi cer scuze dar asta este problema... sunt prea multi oameni care stau si inghit toate mizeriile patronilor. Am trecut prin asa ceva, nu credeam ca pot sa gasesc ceva mai bun, taceam si faceam pana la un punct cand a devenit prea nesimtit, l-am reclamat la ITM si la scurt timp mi-am dat demisia. NU sta sa te umileasca,

Buna seara! As dori sa stiu daca imi pot lua concediul de odihna. Sunt angajat de 3 luni, iar managerul mi-a spus ca nu imi pot lua concediul deoarece sunt angajati mai vechi care inca nu au efectuat tot concediul.
Mulțumesc pentru răspuns. Eu ce as putea sa fac? Am fost jignit, amenintat ca o sa fiu dat afara daca nu fac cum vrea el... Ce pot face? Sa accept penalizarea? Sunt foarte multe lucruri in neregulă, deoarece lucrez 12 ore oe zi, sunt platit conform contractului pe 8 ore..
Bună ziua. Acum o saptamana am avut o discutie mai aprinsă cu managerul meu, deoarece am fost jignit. Lucrez la o casa de pariuri, si mi-a reproșat ca nu am făcut curat asa cum vrea el.. Adica nu am stat sa frec pe jos, pe afara, usa de la intrare.. Dar functia mea este de Casier.. In contract scrie ca trebuie sa fac curat, dar nu scrie sa frec pe jos cu clor, de 2 ori pe zi.. Scrie sa fac curat de bun simț. Acum imi spune ca voi fi penalizat la salariu pentru ca nu am facut curat cum trebuie. Cat de legala estr aceasta treaba?