Buna ziua,
Bunicul meu a avut trei fiice.La dezbaterea succesiunii a fost prezenta doar o fiica, desi traiau si celelalte doua, deoarece aceasta nu le-a instiintat si nici notarului nu i-a declarat despre existenta acestora. Intrucat bunicul lasase printr-un testament notarial averea fratelui meu, Mama. a renuntat la mostenire(in certificatul de mostenitor fratele meu este trecut ca mostenitor testamentar, iar mama este trecuta ca a renuntat la mostenire, insa numele celorlalte doua surori ale mamei mele nu apar la nici o rubrica) , probabil din acelasi motiv pentru care nu le-a chemat si pe celelalte surori, adica sa-i revina toata averea fratelui meu. Daca se constata de catre instanta nulitatea absoluta a certificatului de mostenitor, se anuleaza implicit si declaratia mamei de tenuntare la mostenire? Va multumesc
bunicul a avut doua fiice, Cea din Ukraina care are 3 copii si cea din tara, mama mea si a fratelui meu in favoarea caruia a fost lasata toata mostenirea.iar eu sunt fiul uneia din fiicele bunicului..
Bunicul meu a avut doa fiice, una din ele ramasa in Ukraina, avand 3 copii. In 1982 bunicul a lasat prin testament toata averea fratelui meu. In 1988 la doua luni de la mortea sa mama a des his suc esiunea, renuntand la partea ei in favoarea fratelui meu, iar pe sora ei nu a chemat-o,. In Certificatul de .mostenitor nu este trecuta. Daca se obti e ulitatea in instanta eu pot mosteni vreo cota ?