avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat mostenitor nul ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat mostenitor nul ?

Bunicul meu a avut doa fiice, una din ele ramasa in Ukraina, avand 3 copii. In 1982 bunicul a lasat prin testament toata averea fratelui meu. In 1988 la doua luni de la mortea sa mama a des his suc esiunea, renuntand la partea ei in favoarea fratelui meu, iar pe sora ei nu a chemat-o,. In Certificatul de .mostenitor nu este trecuta. Daca se obti e ulitatea in instanta eu pot mosteni vreo cota ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:18, 21 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
bunicul a avut doua fiice, Cea din Ukraina care are 3 copii si cea din tara, mama mea si a fratelui meu in favoarea caruia a fost lasata toata mostenirea.iar eu sunt fiul uneia din fiicele bunicului..
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
mancri, utilizator
Daca se anuleaza certificatul de mostenitor in instanta ,aveti dretpul la mostenire in calitate de mostenitor rezervatar(descendent)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral ion01 ion01 Printr-un testament olograf scris in 1986, sotul lasa toata averea sotiei (un apartament). Nu au avut copii si nici parinti in viata. Sotul a decedat in 1988 ... (vezi toată discuția)
Moștenire corectă? 2 bunici, x și y au o fiica w ... elenamarta elenamarta Moștenire corectă? 2 bunici, X și Y au o fiica W casatorita, cu 2 copii. A și B, care stă cu chirie, în 1984. Din anumite cauze, politice ala vremii ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)