Daca la data producerii accidentului detineati o polita rca valabila, chemati in garantie asiguratorul. Daunele materiale, morale cat si CAS vor fi platite de compania de asigurari.
dosarul sa clasat aici vorbim de faptul ca ma dat in judecata pe civil, iar dosarul a fost clasat in urma cu 2 ani si ceva, pe mine ma interesa daunele morale daca sunt acoperite de rca sau de mine, pentru ca stiu doar de cele materiale,...
buna, am si eu o problema cu un domn pe care l-am lovit pe trecerea de pietoni in urma cu 3 ani, avea circa 10-15 la ora l-am ridicat pe capota iar cand a picat a dar cu fata de pamant, a stat 9 zile in spital tot imi spunea ca nu vrea bani ca nu vrea nimic, iar dupa am incercat sa negociez cu omul am zis sa ii ofer 2000 de lei, el mia spus ca imi bat joc de el si mia cerut 2000 de euro, am mers a 2q oara sa ma vad cu el iam spus 3000 de lei adica 30 de milioane, mia spus ca asa mai merge, ca prima oara a inteles 200 de lei, infine, dupa ce va timp ma suna ca iasa de la politie si imi spune sa mai pun ceva bani ca el mai are de tras, iam spus domnule nu am, lucrez pe banii mei, si sa isi ia din asigurarea RCA, dupa aprox 2 ani dupa clasarea dosarului primesc o scrisoare ca sunt dat in judecata si mi se cere o suma de 16036 de lei, 1000 de lei ochelarii lui, o chitanta de 36 de lei si 15000 daune morale, omul este pensionar, nu lucreaza si spitalizarea a fost acoperita de cnsas, el spune ca sotia lui pensionata de boala a suferit in zilele cat a fost in spital, va rog sa ma ajutat sa aflu si eu daca ma acopera RCA-ul sau nu?
Va multumesc anticipat