multumesc o sa merg ...........dar in biletul de externare apare ca a trebuit sa port atela ,,,,,,,,,cei de la iml au vazut...........dar o sa merg sa intreb daca se poate elibera de la spital o astfel de adeverinta
Da am prezentat toate actele la spital s au facut si fotografii.....................si ce nu inteleg este de ce politistul a spus ca nu pot cere o reevaluare a certificatului.........un avocat a zis ca se poate ?
Am fost impinsa din spate am cazut jos cand am vrut sa ma ridic am fost lovita cu piciorul in barbie/gura............agresoare a fost prinsa imediat legitimata si martorii la fel..........am si filmarile /inregistrarile unde se vede exact ...........am stat internata 5 zile la spital si 4 saptamani am purtat atela (sarme) pe toata partea de sus a maxilarului...............in biletul de la spital scrie luxatie dentara,fractura radiculara,cusutura ,extractie dinte...........am vrut sa depun la politie catre judecator o cerere prin care sa cer expertiza medicala in vederea reevaluarii nr de zile acordate in certificatul iml ,,,,,,,,raspunsul primit nu se poate !? multumesc!
buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e k? ,si care este suma care as putea sa o cer daca ne impacam la politie?