buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e k? ,si care este suma care as putea sa o cer daca ne impacam la politie?
Am fost impinsa din spate am cazut jos cand am vrut sa ma ridic am fost lovita cu piciorul in barbie/gura............agresoare a fost prinsa imediat legitimata si martorii la fel..........am si filmarile /inregistrarile unde se vede exact ...........am stat internata 5 zile la spital si 4 saptamani am purtat atela (sarme) pe toata partea de sus a maxilarului...............in biletul de la spital scrie luxatie dentara,fractura radiculara,cusutura ,extractie dinte...........am vrut sa depun la politie catre judecator o cerere prin care sa cer expertiza medicala in vederea reevaluarii nr de zile acordate in certificatul iml ,,,,,,,,raspunsul primit nu se poate !? multumesc!
La ce descrieti dvs intr-adevar sunt putine zilele de ingrijiri medicale.
Actele medico-legale se pot completa sau modifica daca apar date noi.
Ati prezentat la IML toate documentele medicale?
Despre iml
Popesku
Buna ziua , supun atentiei urmatoarea situatie :
- o persoana se deplaseaza pe o strada iar un caine cu stapan iese dintr-o curte si se repede la persoana ... (vezi toată discuția)