avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... zile putine date de iml
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

zile putine date de iml

buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e k? ,si care este suma care as putea sa o cer daca ne impacam la politie?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
elena rc, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena rc , utilizator 16:23, 26 Noiembrie 2017
Furnizati mai multe date despre evenimentul produs pentru a ne putea face o parere.
Precizati cum vi s-au produs aceste vatamari.
agresiune........lovitura cu piciorul in barbie ,,,,,,multumesc!
Am fost impinsa din spate am cazut jos cand am vrut sa ma ridic am fost lovita cu piciorul in barbie/gura............agresoare a fost prinsa imediat legitimata si martorii la fel..........am si filmarile /inregistrarile unde se vede exact ...........am stat internata 5 zile la spital si 4 saptamani am purtat atela (sarme) pe toata partea de sus a maxilarului...............in biletul de la spital scrie luxatie dentara,fractura radiculara,cusutura ,extractie dinte...........am vrut sa depun la politie catre judecator o cerere prin care sa cer expertiza medicala in vederea reevaluarii nr de zile acordate in certificatul iml ,,,,,,,,raspunsul primit nu se poate !? multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
elena rc, utilizator
La ce descrieti dvs intr-adevar sunt putine zilele de ingrijiri medicale.
Actele medico-legale se pot completa sau modifica daca apar date noi.
Ati prezentat la IML toate documentele medicale?

Alte discuții în legătură

Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
Despre iml Popesku Popesku Buna ziua , supun atentiei urmatoarea situatie : - o persoana se deplaseaza pe o strada iar un caine cu stapan iese dintr-o curte si se repede la persoana ... (vezi toată discuția)
O noua expertiza medico-legala adrian_sava adrian_sava Un prieten a avut o altercatie cu 3 indivizi , el fiind cel atacat si pe propriul lui teren,in urma careia s-a ales cu 4 dinti fracturati pe care a trebuit ... (vezi toată discuția)