avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O noua expertiza medico-legala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O noua expertiza medico-legala

Un prieten a avut o altercatie cu 3 indivizi , el fiind cel atacat si pe propriul lui teren,in urma careia s-a ales cu 4 dinti fracturati pe care a trebuit sa-i scoata.iar medicul legist nu i-a dat decat 10-11 zile de ingrijiri medicale.Vreau sa stiu daca se poate cere o noua expertiza medico-legala deoarece a trecut mai mult de o luna de cand se ocupa de rezolvarea problemelor dentare. Nu are voie sa-si faca nicio extractie dentara fara aviz de la medicul cardiolog deoarece sufera de tromboflebita si ia niste medicamente impotriva coagularii sangelui . Cum poate sa beneficieze de o noua expertiza medico- legala pentru a primi mai multe zile? Cui trebuie sa se adreseze?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2014
adrian_sava, utilizator

Alte discuții în legătură

Zile putine date de iml elena rc elena rc buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e ... (vezi toată discuția)
Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică IustinF IustinF Buna seara,as avea nevoie de un sfat sau o lamurire,recent am fost lovit fara motiv cu un obiect intr-un club de o persoana necunoscută mie.In urma agresiunii ... (vezi toată discuția)