Se poate renunta la mostenire preventiv? Daca sunt 2 frati care mostenesc si unul nu vrea, poate renunta printr-un act judecatoresc? Daca da, trebuie sa fie amandoi prezenti sau se poate da declaratia doar de catre unul?
Exista pasi legali care pot fi facuti pentru a renunta la crestinism? Am contactat parohia si au zis ca nu trebuie facut nimic special, dar nu mi se pare ok pentru ca ei primesc salariile in functie de numarul de oameni din parohie parca.
naten
Utilizator 1din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu ma consider lezat, ma deranjeaza ca Romania e o tzara inapoiata unde e 'normal' sa fie asa, de aia am si plecat de aici. Ma intereseaza in general ca lucrurile care nu sunt asa cum trebuie sa fie indreptate, dar se pare ca nu se poate momentan.
Ok lucrurile au luat o intorsatura ciudata, o sa lamuresc de ce am intrebat. Domnul nu e crestin ci penticostal, iar pe peretele opus are inramate vreo 20 de diplome, printre care premiul 1 pentru cea mai profitabila afacere din oras(e un oras mic), si diverse alte premii de gen. E un afacerist abil cu pretzuri destul de mari, toata lumea stie asta, le creste de fiecare data cand creste salarul minim etc. Si mi s-a parut ca cele doua directii in care merge se bat cumva cap in cap, din ce stiam simbolurile sunt interzise in scoli si ma gandeam ca si pentru cabinete medicale ar trebui sa fie. Parerea mea personala este ca nu au ce cauta intr-o firma privata, indiferent de activitatea ei, mai ales intr-un cabinet medical. Domnul doctor nu e si duhovnic, daca in timpul consultului considera ca trebuie sa il intrebe pe pacient despre credintele sale religioase si pacientul crede in vindecari miraculoase, poate sa il trimita la un preot care are pregatirea necesara sa il ajute. Sanatatea e un lucru foarte sensibil pentru oricine, si e importanta o abordare corecta, nu bazata pe pareri personale sau amatorism.