Buna, am avut un unchi care a murit, si care parintii mei au fost cei care s-au ocupat de intretinerea acestei rude, si li se revine sa intre posesia unei case, doar ca casa, este intabulata pe o persoana, decedata si are mostenitor pe un domn, care este in viata si care este dispus sa facem toate formalitatile care intra in procesul acesta.Mentionez ca nimeni nu are contract de vanzare cumpare, pentru ca casa s-a cumparat in urma cu mult timp, si pe vremea aceea nu s-a avut in vedere aspectul legal!
Ce trebuie sa fac, care sunt procedurile care sunt necesare in vederea solutionarii cazului?
in luna iulie am platit un avans de 2000 euro la agentie pentru finalizarea actelor in urma unui precontract incheiat la un avocat, si suma de 3000 euro avans pentru achizitionarea unui imobil, specificandu-se: Cartea Funciara este fara problme,asteptan doar sa se ridice sechestrul de pe prorietarul din CF la mijlocul lunii noiembrie nu s-au finalizat nici un act depasindu-se termneul scris in precontract, cu specificatia ca daca termenul este depasit se va da avansul dublu inapoi. Ce sa fac in situatia aceasta?