avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce sa fac in situatia in care am fost inselat de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce sa fac in situatia in care am fost inselat de agentul imobiliar?

in luna iulie am platit un avans de 2000 euro la agentie pentru finalizarea actelor in urma unui precontract incheiat la un avocat, si suma de 3000 euro avans pentru achizitionarea unui imobil, specificandu-se: Cartea Funciara este fara problme,asteptan doar sa se ridice sechestrul de pe prorietarul din CF la mijlocul lunii noiembrie nu s-au finalizat nici un act depasindu-se termneul scris in precontract, cu specificatia ca daca termenul este depasit se va da avansul dublu inapoi. Ce sa fac in situatia aceasta?
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
DEWALT..., utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 01:07, 23 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
apelati la un avocat din orasul dvs ca sa trimita o notificare cu privire la respectarea clauzei de care scrieti iar daca nu este intelegere, atunci puteti merge sa obtineti banii prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de vanzare cumparare neautentificata si nerespectata de dezvoltator misu1972 misu1972 Buna ziua, Anul trecut in luna august am incheiat un contract de promisiune de vanzare cumparare apartament. Am dat un avans de 5000 de euro iar contractul ... (vezi toată discuția)
Restituire avans credit imobiliar CristinaOanaT CristinaOanaT Buna ziua, Am facut un antecontrat pentru un imobil in valoare de 38000 euro pentru care am platit proprietatului avansul de 5700 euro in urma incheierii ... (vezi toată discuția)
Achizitie locuinta - vanzare dubla ioana slavas ioana slavas La sfarsitul lui 2008, am platit un avans de 3000 euro, pt achiz unei locuinte in constructie, moment in care am incheiat cu vanzatorul un antecontract de ... (vezi toată discuția)