Cursurile ar urma să fie organizate într-un spațiu închiriat adresate mai multor participanți. Se consideră a fi tot în particular și această situație?
Ca a doua întrebare, înțeleg că pentru cursuri acreditate am nevoie de autorizație pentru fiecare limbă în parte? De exemplu, pentru deschiderea unui centru de limbi străine.
Doresc să organizez cursuri de predare a limbilor străine franceză, engleză și suedeză.
Am terminat Facultatea de Litere, specializarea franceză-norvegiană, însă, timp de un an de zile am studiat limba suedeză în cadrul unui stagiu Erasmus în Suedia. Studierea suedezei în loc de norvegiană a fost stabilită conform acordului dintre universități, însă pe diploma de absolvire figurează doar norvegiana (specializarea oficială din România).
Având în vedere această situație, pot preda, ca PFA, limba suedeză neavând o diplomă doveditoare în acest sens? Menționez că vorbesc foarte bine suedeza datorită cursurilor intensive de limbă și literatură suedeză avute la universitatea din Suedia.
De asemenea, aceeași întrebare o am privind limba engleză. Vorbesc fluent, la nivel avansat, însă nu am certificare.