avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Activitate Paula1993

Activitate Paula1993

Va multumesc mult, da este vorba de un contract pentru o perioada scurta

-eliminare citat integral-
Va multumesc.

Puteți avea în vedere următoarele soluții:
-sa luați legătura cu chiriașul să-i, comunicati o copie după PVCC și sa - i cereți sa plătească amenda în numele și pe seama firmei de închiriere.
-plata amenzii, ca sa nu vi se blocheze conturile ca urmare a unei eventuale executări silite și facturarea c/valorii amenzii către chiriaș ;
- dacă sunteți în termen, formulați plângere contravențională cereți anularea PBCC și probați în fata instantei, ca la data constatării contravenției, autoturismul era închiriat, cine era chiriașul, care a fost autorul contravenției și cel care avea obligația cf. contract sa achite astfel de taxe.Solutia asta dureaza.
- să achitați contravenția, iar dacă chiriașul refuza plata amenzii, nu va rămâne decât sa - l chemați în judecată pentru a recupera suma achitata cu titlu de amenda

In speta,este vorba despre taxa de trecere al podului de la Fetesti.Din cate stiu,PVCC ar trebui sa cuprinda o rubrica unde trebuie completate datele persoanei care conducea autoturismul in momentul cand s-a produs contraventia si trimis in vederea intocmirii procesului verbal pe numele persoanei culpabile.
Buna ziua,
As dori o informatie in legatura cu o amenda primita la o firma de inchiriere de masini. Amenda a fost trimisa la firma de inchiriere si as vrea sa stiu daca in Romania s-ar putea face o plangere impotriva acestuia PVCC (proces verbal de constatare a contreventiei) sa fie schimbata amenda pe numele soferului, a carui identitate o cunoastem avand ca proba contractul de inchiriere, copie de permis de conducere si adresa completa a soferului.
Daca ce v-am descris anterior nu ar fi posibil, ce solutie am avea? Amenda ar trebui platita de firma si firma trebuie sa inainteze un proces impotriva soferului?
Astept un raspuns.
MUltumesc.