avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan12x

Activitate bogdan12x

Răspuns la discuția Marijuana
Mai am o mare problema.. data la care sunt chemat este fix cand am un examen important la facultate. Am vreo posibilitate sa reprogramez?
Mai am o mare problema.. data la care sunt chemat este fix cand am un examen important la facultate. Am vreo posibilitate sa reprogramez?
Atat de grav este pentru un sfert de tigara? Era mai mult chistocul..dar eu ce sentinta credeti ca o sa primesc. Sunt foarte panicat avand in vedere ca nu ma ocup cu lucruri de genul si nu vreau sa mi dezamagesc parintii
Discuție Marijuana
Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si fiind sub influenta alcoolului cred ca am spus prostii acolo si am dat din greseala un nume al unui prieten de al meu care nu are nicio treaba cu povestea aceasta. Tigara provenea din vama veche cand eu cu grupul meu am fumat si tipul doar mi-a pasat tigara dar nu am cumparat o de la el sau ceva... habar nu am cine a cumparat o, la mine doar a ajuns si am tras si eu cateva fumuri si nu am mai putut asa ca am bagat o in ghiozdan si am uitat de ea acolo de a fost gasita de politisti. Acum sunt chemat sa dau declaratii din nou. Daca ma puteti ajuta cu niste informatii cu ce o sa se intample si ce sentinta o sa primesc. Va multumesc!
Tin sa precizez ca nu sunt consumator, a fost prima data in vama veche si am vrut sa vad cum este.