avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate florin neagu

Activitate florin neagu

Răspuns la discuția Acte casa
Va multumesc pentru raspunsurile incredibil de rapide, Eu nu vreau sa se schimbe nimic si sa se imparta totul la jumatate cand o sa raman doar eu cu sora mea.
Inca o data va multumesc .
Răspuns la discuția Acte casa
Daca eu nu ma prezint la notar si nu dau nici o semnatura ele pot facce ceva ? Si din experienta dumneavoastra car ar dura ca ele sa faca actele si sa se imparta trenul si casa conform hotarari judecatoresti ?
Discuție Acte casa
Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie : parintii mei detin un teren de 200 mp cumparat in anii 60 cu o chitanta de mana , pe acel teren sa construit o casa . Intre timp tatal meu a decedat si am ramas eu , mama si sora mea . Mama vrea sa ai cedeze surori mele partea ai si eu sa raman doar cu 3o si ceva de mp. In ultimii ani am investit peste 50000 de lei in reparatii aduse unei parti a locuintei ( mansardare , acoperit etc )
Intrebare : pe baza acelei chitante de mana ele pot face acte pe teren si pe constructie fara semnatura mea ?
Pot fi despagubit in cazul in care sunt dat afara ? Mentionez ca in afara de acea chitanta de mana nu mai au alt fel de act . Nu sa facut succesiunea de pe tata pe cei ramasi , nu s-au facut nici un fel de acte .

Multumesc