avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters448896

Activitate ContSters448896

Răspuns la discuția Plata taxe si impozite locale
Va multumesc frumos! Stiti cumva si un text de lege care sa sustina acest lucru?
Buna ziua! In cazul unui contract de vanzare-cumparare, cumparatorul intra in stapanirea de drept asupra imobilului cumparat, urmand ca in stapanirea de fapt sa intre la data decesului ultimului dintre vanzatori. Exista clauza in contract ce dispune ca vanzatorii au drept de abitatie in acel imobil pana la sfarsitul vietii ultimului dintre ei. Cine are obligatia de plata a taxelor si impozitelor la primarie? Vanzatorii care au drept de abitatie sau cumparatorul care stapaneste doar in drept imobilul cumparat? Va multumesc anticipat!
In actiunea de anulare a procesului-verbal de punere in posesie trebuie sa am neaparat un parat sau intra in procedura necontencioasa? Reprezint comisia locala de fond funciar care a intocmit acel proces-verbal de punere in posesie ce trebuie anulat.
Buna ziua! Un proces-verbal de punere in posesie pentru o suprafata de teren dobandita prin reconstituirea dreptului de proprietate conform Legii 18/1991 se anuleaza prin cerere in instanta sau prin hotararea Comisiei locale de fond funciar? Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Instanta a dispus pronuntarea hotararii prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei. Prin urmare, trebuie sa fac o cerere pentru comunicarea hotararii? Sau care e procedura?
Multumesc anticipat!
Buna ziua! Intr-un proces de rectificare titlu de proprietate in care s-a solicitat modificarea amplasamentului si a suprafetei totale, in urma expertizei incuviintate de instanta de judecata a reiesit suprafata initiala, prin urmare nu mai este necesara rectificarea titlului. Insa s-a constatat pe parcursul procesului ca nu exista validarea suprafetei de pe titlul de proprietate respectiv, neexistand cerere formulata pentru reconstituirea dreptului de proprietate la Legea 18/1991. La urmatorul termen dupa comunicarea raportului de expertiza ar trebui sa formulam obiectiuni. Neavand obiectiuni de formulat, urmeaza sa punem la acest termen concluzii?