Corect, dar logic mi s-ar fi parut sa fiu si eu citata cu privire la termenul din 06.09.2017. Nu am primit nimic de la inaintarea actiunii. Daca paratul a fost citat, nu ar fi trebuit, logic, sa faca intampinare? Instanta, pana la primul termen nu ar fi trebuit sa-mi trimita si mie intampinarea?
Imi este neclar.
Multumesc pentru raspunsurile prompte.
Mai am o neclaritate cu privire la procedura. Cererea mea de chemare in judecata a fost inregistrata la Tribunalul Bucuresti in data de 26.06.2017. Am urmarit pe portal si in data de 24.07.2017 a fost acordat termen pentru 06.09.2017. Eu,in calitate de reclamant nu am primit nicio citatie cu privire la stabilire termen de judecata. Intrebarea era daca Paratul in dosarul in cauza a fost citat cu privire la actiunea formulata de mine, avand in vedere perioada scurta de la data inregistrarii si pana la data acordarii termenului, respectiv 26.06-24.07? S-ar fi putut acorda termen doar pentru declinare competenta?
Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie:
"Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite exceptia necompetentei functionale. Dispune declinarea cauzei in favoarea uneia dintre sectiile civile ale Tribunalului Bucuresti. Fara cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 06.09.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 06.09.2017"
Daca pana la data de azi nu am regasit pe portal nicio modificare fata de data 06.09.2017,
- cum pot afla unde se afla dosarul?
- trebuie sa trimit cererea din nou catre sectia civila?
- pot urgenta solutionarea dosarului?