avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declinare solutionare cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Declinare solutionare cauza

Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie:
"Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite exceptia necompetentei functionale. Dispune declinarea cauzei in favoarea uneia dintre sectiile civile ale Tribunalului Bucuresti. Fara cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 06.09.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 06.09.2017"
Daca pana la data de azi nu am regasit pe portal nicio modificare fata de data 06.09.2017,
- cum pot afla unde se afla dosarul?
- trebuie sa trimit cererea din nou catre sectia civila?
- pot urgenta solutionarea dosarului?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:11, 28 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1.Puteti afla de la Arhinva Trib.Buc.2.NU este nevoie sa trimiteti o noua cerere,a fost transmis dosarul integral la alta sectie aTrib.Buc.3.Nu este nevoie sa solicitati urgentarea solutionarii, se va solutiona in functie de incarcarea instantei si de celeritatea legala a cauzelor.
Multumesc pentru raspunsurile prompte.
Mai am o neclaritate cu privire la procedura. Cererea mea de chemare in judecata a fost inregistrata la Tribunalul Bucuresti in data de 26.06.2017. Am urmarit pe portal si in data de 24.07.2017 a fost acordat termen pentru 06.09.2017. Eu,in calitate de reclamant nu am primit nicio citatie cu privire la stabilire termen de judecata. Intrebarea era daca Paratul in dosarul in cauza a fost citat cu privire la actiunea formulata de mine, avand in vedere perioada scurta de la data inregistrarii si pana la data acordarii termenului, respectiv 26.06-24.07? S-ar fi putut acorda termen doar pentru declinare competenta?
~ Conținut șters la cerere ~
Paratul in dosarul in cauza a fost citat cu privire la actiunea formulata de mine?

Alte discuții în legătură

Declinare de competenta in favoarea tribunalului bucuresti cristiano73 cristiano73 Solutie: declina cauza în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia civlă .Cazul se judeca la Arad.Caz:-anulare act emis de autorităţi publice locale 4890 ... (vezi toată discuția)
Declinare solutionare cauza - reducere pensie alimentara Roxanaci Roxanaci Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. Judecatoria sect. 2 a pronuntat urmatoarea \"Solutie: Admite excepţia de necompetenţă ... (vezi toată discuția)
Tribunal REMUS70 REMUS70 Solutia pe scurt: Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Secţiei a VI-a Civilă a Tribunalului Bucureşti. Fără cale de atac. Ce ... (vezi toată discuția)